Καθαρισμός σαλονιών και υφασμάτων επένδυσης

Καθαρισμός σαλονιών και υφασμάτων επένδυσης
Καθαρισμός με μηχανικά μέσα και ειδικά απορρυπαντικά ανάλογα με την μορφή του ρύπου καθώς και ειδικά βιολογικά υγρά (ενζυμα) χαμηλού αφρισμού για εξαφάνιση οσμών από υφάσματα επίπλων και σαλονιών.

Οι εργασίες γίνονται στον τόπο του πελάτη με τον εξοπλισμό της εταιρίας μας που αποτελείται από μηχανή ψεκασμού και απορρόφησης υγρών.

Οι επιφάνειες εφαρμογής είναι :
Υφάσματα σαλονιών και πολυθρόνων
Υφάσματα σε καρέκλες γραφείου (κάθισμα , πλάτη)
Οποιαδήποτε άλλη υφασμάτινη επένδυση που δεν μπορεί να αφαιρεθεί και πλυθεί με άλλο τρόπο.

ΥΦΑΣΜΑ

Βήμα 1ο
Απορρύπανση στο εσωτερικό του σαλονιού με ειδική μηχανή αναρρόφησης υψηλής τεχνολογίας και μεγάλης ισχύος με τη μέθοδο της δόνησης.
Βήμα 2ο
Πλύσιμο της υφασμάτινης επιφάνειας με μηχανή εξτραξιόν πλύσης απόπλυσης υψηλού ψεκασμού και ελεγχόμενης ρίψης νερού για γρήγορο στέγνωμα, χρησιμοποιώντας ενζυμα M.C.S,  βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού, εξαφανίζοντας μόνιμους λεκέδες, κιτρινίλες, ξεθωριάσματα χωρίς να μένουν κατάλοιπα απορρυπαντικού ακόμα και από προηγούμενες χρήσεις.
Βήμα 3ο
Απόσμιση όλης της πλυμένης επιφάνειας, όπου εδώ πραγματικά εξαφανίζονται οι ενοχλητικές και δυσάρεστες μυρωδιές αφήνοντας ένα απαλό ευχάριστο άρωμα.

ΔΕΡΜΑ

Βήμα 1ο
Σκουπίζουμε στην αρχή με ένα καθαρό πανί κάθε επιφάνεια και επαναλαμβάνουμε με ελαφρώς βρεγμένο, ώστε να απομακρύνουμε τη σκόνη και τους διάφορους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί εξωτερικά του δέρματος.
Βήμα 2ο
Στη συνέχεια βάζουμε μία μικρή ποσότητα αλοιφής για δερμάτινες επενδύσεις σε ένα καθαρό ύφασμα και τρίβουμε προσεκτικά κάθε επιφάνεια με κυκλικές κινήσεις. Αφήνουμε ώστε το δέρμα να απορροφήσει την αλοιφή για να ενυδατωθεί.
Βήμα 3ο
Τέλος, τρίβουμε με ένα καθαρό πανί όλες τις επιφάνειες, ώστε να καθαρίσουμε την αλοιφή που δεν έχει απορροφήσει το δέρμα, μέχρι να αρχίζει να παρατηρείται μία γυαλάδα.
Image
Image

Εκτύπωση